Strijkapplicaties : het geheim om shirts uniek te maken

Strijkapplicaties : het geheim om shirts uniek te maken

Ken je dat gevoel : je hebt zelf een T-shirtje of sweatshirt gemaakt maar er ontbreekt nog iets aan. Of je hebt nog een paar shirts in de kast liggen, maar die zien er eigenlijk allemaal een beetje saai uit. Glitter strijkapplicaties kunnen hier een oplossing bieden.

Met glitter strijkapplicaties kunnen we alledaagse en eentonige shirts omtoveren tot prachtige unieke stukjes waar iedereen jaloers op is.

Met behulp van een glitternaam en glitterhart, transformeer je elk item van “doorsnee” naar ronduit “schitterend“! Meisjes zijn er dol op. Ze vinden het prettig om glitterende figuurtjes op hun kleding te hebben zodat ze daar kunnen mee pronken. En als daar nog eens hartjes bij komen dan wordt het helemaal buitengewoon. 

Verzamel de materialen, gereedschappen en patronen en volg onderstaande instructies. Binnenkort wordt jij ook geadoreerd!

Glitternaam en glitterhart Strijkapplicatie
Strijkapplicatie Glitter hart op roze sweatshirt

Gereedschap :

  • Snijplotter
  • Pelhaak
  • Strijkijzer

Materialen :

Indien je niet over een snijplotter beschikt, kan je de glitternaam en hartje gemakkelijk online bestellen en na ontvangst onderstaande instructies volgen.

Instructies :

  • pel het overtollige materiaal weg van de patroontjes (indien dit nog niet gebeurd is)
  • plaats de ontwerpen op de gewenste plek op de shirt en gebruik je strijkijzer volgens de instructies van het opstrijkmateriaal

Instructievideo :

Video afspelen

Ik geloof dat iedereen creatief kan zijn met de nodige inspiratie.

Mis deze “unieke” kans niet om kinderhartjes te veroveren. Een glitterhart en glitternaam op hun favoriete shirt.