Mijn verhaal

Ik ben er van overtuigd dat iedereen kan creatief zijn. Vandaar dat ik ga proberen met behulp van tutorials, templates en video’s die creativiteit voor iedereen toegankelijk te maken onafhankelijk van het niveau waarop je wil starten.

Mijn hobby’s zijn tekenen en schilderen. De laatste jaren moesten deze hobby’s plaats maken voor een nieuwe hobby : namelijk “kleding ontwerpen en maken”. Die microbe kreeg mij te pakken en ik heb daar nog geen minuut spijt van gehad. Daarnaast hou ik ook heel veel van dansen; m.n. salsadansen. Vandaar dat ik ook een webstek het gemaakt met kleding voor de salsaliefhebbers www.salsakleding.be.

De toekomst behoort aan hen die geloven in de schoonheid van hun dromen.

ELEANOR ROOSEVELT

Op een gegeven moment was ik bezig met een avondjurkje dat ik wat extra wou geven. Naast de bloemetjes in stof, vond ik dat er nog iets ontbrak … een extra schittering. Daarbij kwam ik uit op strass-steentjes. Opnieuw ging er een boeiende wereld voor me open. Daar wou ik iets mee gaan doen want 2 van mijn hobby’s konden nu worden verwerkt tot één project: een eigen jurk ontwerpen met een bijpassend glittersjabloon. En die jurken kan ik dan dragen tijdens mijn 3de grote hobby: salsa dansen.

En met de glitter, kwamen er zo veel nieuwe mogelijkheden aanzetten. Glitter kan niet enkel met glittersteentjes maar ook met glitterfolie en niet alleen op kleding maar ook op kaartjes, en zo veel andere zaken.

Vandaar dat het idee kwam om een blog te starten en inspiratie, ervaringen, projecten, falen en kennis vast te leggen en door te geven  via de website en andere social media kanalen.

Sluit je aan bij onze online gemeenschap op facebook

DOWNLOAD MIJN GRATIS E-BOEK MET TIPS

Tutorials op mijn youtube kanaal bekijken

INSPIRATIE OPDOEN OP PINTEREST

SHOPPEN

VOLG MIJ OP INSTAGRAM