Logo bedrukken op kleding

LOGO BEDRUKKEN OP KLEDING

Beschik je niet zelf over een snijplotter, neem dan contact met me om jouw (firma)naam, tekst, afbeelding of logo te bedrukken op kleding. Ik zet ze voor jou om in een (glitter) applicatie die je op jouw (werk)kleding, zak, handdoek, hobbytas of andere items kan strijken. In mijn blogposts en video’s leg ik perfect uit hoe je dat kan doen. 

Ik help jou ook verder wanneer je van plan bent om items te voorzien van strass applicaties. Ik kan voor jou logo’s, tekst en afbeeldingen omzetten in strass sjablonen of templates zodat jij mooie strass applicaties kan aanbrengen. Deze kunnen digitaal of ook fysiek worden opgestuurd. 

De warmte transfers met flexfolie, glitterflex of flockfolie zijn manueel vervaardigd, zodat precisie, consistentie en kwaliteit zijn gegarandeerd. Elke gewenste bestelhoeveelheid kan gemaakt worden. En indien gewenst, kan de applicatie ook door mij aangebracht worden op onbedrukt textiel (die in de shop is te vinden) en opgestuurd als compleet ontwerp.

Zowel zakelijke als gepersonaliseerde bestellingen zijn welkom. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen op +32 52 35 87 07, mij te mailen op ingrid@glitterdesign.be of mijn contactformulier in te vullen.

Om uw ontwerp te kunnen maken (en/of logo bedrukken op kleding) heb ik volgende details nodig:

  1. Een foto van het ontwerp waarvoor u een applicatie wenst
  2. De grootte Hoogte x Lengte in cm (Let op: voor foto’s of logo’s, als u wilt dat een afbeelding of logo wordt aangepast, groter of kleiner gemaakt dan het oorspronkelijke ontwerp, geef dan de breedste of de hoogste maat op die u verkiest. De rest moet in verhouding staan tot de grootte van de foto, omdat de verkeerde afmetingen ervoor zorgen dat de afbeelding of het logo de proportie / vorm verliest.)
  3. De kleur (en) die u wenst te gebruiken voor het ontwerp 
  4. Nadat alle details zijn ontvangen, bekijk ik of uw aanvraag te maken is. Is dit het geval, dan maak ik de illustratie zo dicht mogelijk bij uw vereisten en stuur u een bewijs van het ontwerp samen met de prijs door. Als u tevreden bent met het kunstwerk en de prijs, kan ik na betaling het proces starten binnen 24 uur à 48 uur nadat u het ontwerp hebt goedgekeurd. Er zijn geen minimale bestelvereisten, maar hoe meer u bestelt, hoe goedkoper het wordt.

Zijn de afmetingen te klein voor een ontwerp (tekst of logo’s) dan zal ik u daarvan op de hoogte brengen.

Hieronder zijn voorbeelden die een klant heeft gemaakt met de flexfolie en glitterflex van Glitterdesign. Super knap gedaan, vindt je niet! Wil je graag één van onderstaande T-shirtjes, dan kan je via mij contact opnemen.

Heb je interesse in geëtste glazen of vazen (zoals hieronder) dan kan je via mij contact nemen voor meer informatie. Ik zal u in contact brengen met de maker hiervan.